8.9.2013

Paljon on tapahtunut kesän aikana ja päivitykset tuttua kyllä jääneet.

31.5. paloi talo korjauskelvottomaksi. Syttymissyyksi ilmeni yläkerran rappusten sähköjohdosta lähtenyt palo. Muutama päivä asusteltiin Pauliinan luona (suuret kiitokset Pauliinalle) ja sen jälkeen ollaan majailtu autotallissa ja ilmeisesti täällä saadaan ollakkin kevääseen asti.

Pentusuunnitelmissa tehtiin vähän muutoksia ja Nella astutettiin Eroksella (lisää yhdistelmästä pentuja sivulla). Astutus kävikin vauhdikkaasti ja kolmessa minuutissa pariskunta olikin jo pikku tassujen teossa <3
Nyt reilun kolmen viikon päästä astutuksesta on Nella-rouva kuulemma ollut nirso ruuan kanssa, joten ehkäpä sieltä olisi tällä kertaa pikkuisia tulossa <3
Pennut syntyvät Nooran luona Lohjalla.

Viime hetkillä sain bookattua itseni tyttöjen matkaan Ranskan erkkariin, kiitos Anne, Johanna, Tarja, Piia, Anna ja Suvi kun huolitte matkaseuraksi. 7 eri maata ja matkaa noin 6000km. Koiranäyttelyitä Saksassa, Sveitsissä ja Ranskassa.
Vähän harmitti kun ei ollut omaa koiraa jännitettävänä mukana, mutta kivahan se oli turistinakin pyöriä jaloissa :)
Kiitos Seijalle ja Hannulle Kian hoitamisesta ja Pauliinalle Arwenin, Janen ja Täplän kaitsemisesta (luulepa että Pauliina sai vähäksi aikaa tarpeekseen tuosta minun, ah niin kauniista adhd-lapsukaisesta Janesta :D )

Pitäisi varmaan kirjoittaa ihan oma kirja Janen tekemisistä, on se senverran kerkeäväinen :D